FAQ

Over Tutorial

Hoe groot is de kans dat ik slaag voor mijn examen na begeleiding van Tutorial?

Een statistisch cijfer kunnen we daar niet op plakken. Wel slaagden reeds vele honderden studenten dankzij onze aanpak. Onze begeleiding vergroot je slaagkansen maximaal.

Op onze Facebookpagina vind je recensies van talloze tevreden Tutorial-studenten.

Voor welke vakken kan ik bij Tutorial terecht?

Elke videoreeks is relevant voor één of meerdere statistische cursussen. Bij elke videoreeks staat dan ook vermeld bij welke opleiding die relevant is.

Staat het vak waarvoor je bijles wenst niet in het aanbod, neem gerust met ons contact op (info@bijles-statistiek.be) en dan bekijken we graag welke videoreeks jouw slaagkansen kan maximaliseren.

Wie zijn de tutors die de lessen geven?

Elke studiebegeleider van Tutorial die we voor de camera brengen, heeft tonnen ervaring met het geven van dat begeleiding statistiek. Alvorens we met een studiebegeleider een videoreeks opnemen, heeft hij of zij al getoond over welke uitzonderlijke kennis en kwaliteiten die beschikt.

We stellen onze lesgevers graag aan je voor op onze website.

Hoe weet ik dat kwaliteit gegarandeerd is?

Wie zich specialiseert, garandeert kwaliteit. Bij Tutorial specialiseert elke tutor zich in één of enkele statistische vakken. Dat zorgt ervoor dat Tutorial de voorbije jaren een enorme expertise heeft uitgebouwd. Het feit dat verschillende proffen/docenten ook al klanten doorverwezen naar Tutorial, kan gelden als een compliment voor onze werking en aanpak.

Praktisch

Hoe lang heb ik toegang tot een aangekochte videoreeks?

Je krijgt één jaar lang toegang tot een videoreeks die je aangekocht hebt.

Kan ik de video’s altijd en overal bekijken?

Ja, absoluut! De video’s worden niet geografisch beperkt, maar kunnen slechts van op drie verschillende IP-adressen (bijv. thuis, kot en mobiel) geopend worden.

Hoe vaak kan ik een bepaalde video herbekijken?

Je kan elke video die je aankocht zo vaak herbekijken als je wenst.

Betaling

Hoeveel kost een videoreeks van Tutorial?

De kostprijs van een videoreeks staat telkens duidelijk aangegeven. Vermelde prijzen zijn inclusief BTW en extra kosten komen er niet bij.

Ben ik verplicht om een volledige videoreeks aan te kopen?

Neen absoluut niet. Elke videoreeks is opgesplitst in verschillende modules (bijv. beschrijvende statistiek, kansrekening en inductieve statistiek). Je kan elke module ook apart aankopen. Het is evenwel niet mogelijk om slechts één of enkele video’s apart aan te kopen.

Hoe verloopt de betaling?

Er kan enkel betaald worden met betaalkaarten (Bancontact, Mastercard, Visa,…).

Alle andere vragen

Is het mogelijk om aanvullende bijlessen te boeken indien nodig?

Mocht je nog nood hebben aan extra toelichting of het stellen van bijkomende vragen, dan kan je met een simpele klik op de knop bijlessen aanvragen bij Tutorial.

Krijg ik mijn geld terug als ik er niet door ben?

Dat is spijtig genoeg niet mogelijk. Met onze video’s geven we jou heel veel kennis en inzichten mee om jouw slaagkansen te maximaliseren. Het enige wat we niet kunnen doen is het examen voor jou maken. Of je slaagt heb je dus volledig zelf in de hand.

Is het nuttig dat ik nog naar de les ga?

Zeer zeker!